Priče, crteži i knjige za Vaše male genijalce!

Svet dečije mašte i nezaboravne avanture.

Serijal edukativnih priča za decu o planinarenju:

Avanture planinarske družine

Planinarske priče za decu sa glavnim junacima Vukom, Medom, Lisicom i Zekom kroz koje će se mališani upoznati sa osnovama planinarenja na njima prihvatiljiv način

Neda Milošević
Neda Milošević

Autor

Izdvajamo roman: "Varden"

EPSKA FANTASTIKA

„Varden“ je vožnja između epske fantastike, bajke i zamišljene istorije, pa čak i utopije, posebno nama koji smo utopistički nastrojeni.

Besplatne priče za decu!

Dobrodošli u čarobni svet besplatnih priča za decu! Na ovim stranicama, vaši mališani će otkriti bezbroj uzbudljivih avantura, fantastičnih bića i poučnih poruka. Prepustite se mašti i zajedno uživajte u čitanju priča koje će probuditi osmeh na licima vaših najmlađih čitalaca. Naša riznica priča pokriva različite starosne kategorije i tematske svetove, osmišljena tako da oplemenjuje, zabavlja i inspiriše. Kliknite i uđite u nezaboravni svet namenjen najdražim čitaocima, jer naša misija je da uveseljavamo i obogaćujemo dečiju maštu – potpuno besplatno!

Bojanke i crteži za decu za štampanje kod kuće

bojanka, crtež dvorac iz mašte

Dobrodošli u svet mašte i kreativnosti sa našom raznolikom kolekcijom crteža i bojanki za decu!

Oduševite svoje mališane neodoljivim crtežima životinja koje će ispuniti stranice njihove maštovite avanture. Besplatne za preuzimanje i štampanje, naše bojanke za dečake i devojčice pružaju neograničene mogućnosti izražavanja.

Vaši mali umetnici mogu istraživati šareni svet boja i oblika iz udobnosti svog doma. Priuštite im čaroliju bojenja, probudite maštovite svetove i stvorite neprocenjive uspomene.

Kliknite ovde da biste pronašli najdraže crteže i bojanke za štampanje i otvorili vrata ka svetu neograničene zabave i učenja!