Varden

(2 recenzije korisnika)

2.000 rsd

„Varden“ je neverovatno i neizmerno maštovito delo. Kroz svoje stranice nas uvodi u tajne, intrige, porodične odnose, ali i spletke kraljevske porodice Šabalin i njihovog naroda Vardena. A naš glavni kustos je Norija, princeza hrabrosti i odvažnosti, velikih poput planine, dok joj lukavost i snalažljivost ne manjkaju. Upustite se u genijalno smišljenu priču i ne zaboravite da dišete dok postepeno postajete deo ove priče zauvek..

Epska fantastika „Varden“

„Varden“ je roman epske fantastike, neverovatno i neizmerno maštovito delo. Kroz svoje stranice nas uvodi u tajne, intrige, porodične odnose, ali i spletke kraljevske porodice Šabalin i njihovog naroda Vardena. A naš glavni kustos je Norija, princeza hrabrosti i odvažnosti, velikih poput planine, dok joj lukavost i snalažljivost ne manjkaju. Upustite se u genijalno smišljenu priču i ne zaboravite da dišete dok postepeno postajete deo ove priče zauvek…

Dimenzije 24 × 17 × 3,5 cm
Autor

Neda Milošević

Format

B5

Broj strana

723

ISBN

978-86-903826-0-6

2 recenzije za Varden

  1. Ivana

    Jedna od najboljih knjiga koju sam procitala. Nastavak se čeka nestrpljivo

  2. Svetlana

    Volim da čitam i dosta dobro napisanih priča sam pročitala ali priču koju je Neda Milošević osmislila i prenela na papir će mi dugo ostati u mislima.
    Čitajući je ja sam sa Norijom, glavnom junakinjom, preživela sve njene avanture. Tako su dobro opisane scene da sam svaki detalj videla u svojim mislima.
    Čekam nastavak sa nestrpljenjem.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …