Biciklom od Srbije do Tokija

1.300 rsd

Zakotrljajte se u svet Draganovog neustrašivog duha i uzbudljivih avantura u knjizi „Biciklom od Srbije do Tokija“. Ovo je putopis čoveka koji je prešao neverovatnih 14.200 kilometara na biciklu i ispunio svoj san. Prošao je kroz različite predele i okruženja, od dinamičnih gradskih središta do teških pustinjskih pejzaža. Na tom putu, susretao se sa različitim ljudima, koji su mu pružili podršku i inspiraciju da istraje u svojoj misiji. Putovanje nije bilo lako, ali je Dragan uspeo da savlada sve izazove i stigne do Tokija. U ovoj knjizi ćete otkriti njegovu priču, koja će vas inspirisati i motivisati da sanjate veće i istrajete u svojim ciljevima. „Biciklom od Srbije do Tokija“ je nezaobilazna knjiga za sve ljubitelje avantura, putovanja i ličnog razvoja.

Besplatna dostava

Kategorija:

„Mašta je postala stvarnost posle 14.200 kilometara. Ono što sam zamislio, ono što je nekima izgledalo nemoguće, ono što ne bi moglo biti – postalo je stvarnost! Dan koji sam veoma dugo očekivao. Nakon sedam meseci provedenih na dvotočkašu po raznim velegradima, ali i gudurama i pustinjama, na putu gde sam doživljavao lepe i manje lepe trenutke, borio se sa orkanima i visovima, uz mnoštvo zavrzlama i peripetija, zgoda i nezgoda, ipak sam na kraju stigao na cilj i uspešno završio biciklističku avanturu Srbija do Tokija!

Pružio sam svoj poslednji korak. Iako mali, bio je to ogroman korak za mene. Podigao sam bicikl visoko iznad glave u znak pobede, dok je iza mene bila prestonica Japana i najveći grad na svetu u svom sjaju i veličini. Trenutak nalik snu! Stvarno sam tu!“

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Biciklom od Srbije do Tokija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *